written by
Margo Mies

Matchmaker voor flexibele kantooroplossingen wil dankzij crowdlendingcampagne versnelling hoger schakelen

2 min read

HOVE, 19 maart 2021 – Als gevolg van de coronamaatregelen is home office voor velen al enkele maanden de norm. Helaas gaat de luxe van dagelijks het drukke verkeer te vermijden, gepaard met een drastische daling van de sociale interactie. Dat kan volgens Thierry Plouvier, founder van burooh, ook anders: “Met flexibele, regionale kantoren kunnen werkgevers hun team een professionele en sociale werkomgeving bieden in hun buurt.” Nu de coronacrisis de traditionele werkwijze definitief dreigt te veranderen, wil Plouvier zijn alternatief promoten. Om die promotie te financieren, lanceerde hij vorige week een crowdlendingcampagne bij het Gentse investeringsplatform WinWinner. Daarmee haalde hij ondertussen al €15.000 op.

Kantoor nodig? Geen tijd? Burooh zoekt voor jou!

Burooh matcht bedrijven aan aanbieders van flexibele kantooroplossingen. Het aanbod aan bussinescentra en co-working spaces groeide de afgelopen jaren zo sterk dat bedrijven vaak door de bomen het bos niet meer zien. “Dankzij mijn jarenlange ervaring in de sector, beschik ik over een enorm netwerk in de markt van flexibele kantooroplossingen, zowel in België als in Luxemburg”, verklaart Plouvier. “Mede daardoor vormt burooh de ideale partner om bedrijven in hun zoektocht naar zulke oplossingen te ontzorgen.”

Financieel betekent de samenwerking met burooh immers geen extra zorg. “Hoewel onze communicatie vooral gericht is op bedrijven die op zoek zijn naar flexibele kantooroplossingen, ligt ons verdienmodel bij de aanbieders. Wanneer we een nieuwe klant bij hen introduceren, ontvangen we een percentage op het bedrag van 1 jaar huur”, licht Plouvier toe. “We kunnen dus communiceren naar potentiële huurders dat onze diensten voor hen gratis zijn, wat een enorme troef vormt.”

Coronacrisis, vloek of zegen?

De laatste jaren nam het aanbod aan businesscentra en co-workingspaces exponentieel toe. Nog voor er sprake was van de coronacrisis, werd al verwacht dat het marktaandeel steeds verder zou stijgen. “De coronacrisis bracht de verwachte stijging in een stroomversnelling”, blikt Plouvier terug op het afgelopen jaar. “Dankzij het verplichte telewerken geven meer en meer bedrijven aan dat ze na de pandemie willen overschakelen op een hybride strategie, waarbij werknemers kunnen schakelen tussen het hoofdkantoor, hun woonst of bussinesscentra in de regio.”

Om die investeringen te realiseren, lanceerde Thierry Plouvier vorige week een crowdlendingcampagne bij WinWinner: “In totaal willen we minimaal €45.000 en maximaal €75.000 ophalen om te investeren in sales, communicatie, marketing en mensen. Zo kunnen we ons klaarmaken om – wanneer de pandemie voorbij is – de grote sprong te wagen.”

Investeren in de crowdlendingcampagne van burooh kan nog tot en met 2 mei 2021. Meer informatie vind je op het WinWinner-platform.

---

Thierry Plouvier Founder burooh +32 472 38 76 57 thierry@burooh.be

Burooh matcht bedrijven die op zoek zijn naar een flexibele kantooroplossing aan aanbieders van deze oplossingen. Dankzij de jarenlange sector ervaring van de zaakvoerder heeft de onderneming een enorm netwerk in de markt van co-working spaces en businesscentra.

Matthias Browaeys Founder WinWinner +32 494 58 22 24 matthias@winwinner.be

WinWinner is een crowdlendingplatform waarop ondernemers hun ambitieuze groeiplannen met hun netwerk kunnen delen. Op die manier kunnen ze ambassadeurs zoeken en hen laten investeren in hun groeiverhaal.